Zonnestudio

The Sun Salon in Maurik,
een stralende huid en tegelijkertijd ontspanning.

Welkom bij The Sun Salon, een nieuwe zonnebank studio in Maurik met hypermoderne zonnebanken. Bij The Sun Salon geniet je van een ontspannen zonbeleving in een moderne, vriendelijk en gezellige omgeving. Onze zonnebanken zijn van hoge kwaliteit en zo af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. 

Zonnebanken

Bij onze zonnebank studio kun je genieten van zonnebanken die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Of je nu op zoek bent naar een zonnebank met extra UV-licht om je vitamine D-gehalte op peil te houden, of juist een zonnebank met een lagere stand om rustig te ontspannen, wij bieden voor iedereen wat wils. Onze zonnebanken zijn afgestemd op de verschillende behoeften en wensen van onze klanten en bieden de beste zonbeleving voor elk huidtype.

Verantwoord zonnen

We zullen altijd voor je klaar staan om je te adviseren over de beste zonbeleving voor jouw huidtype. Bij The Sun Salon in Maurik vinden we het belangrijk dat onze klanten veilig en verantwoord kunnen zonnen. Ook zijn al onze zonnebanken uitgerust met vernieuwde technologieën die de hoeveelheid UV-licht en de duur van je sessie automatisch aanpassen op basis van jouw huidtype. Zo kun je zo ontspannend mogelijk genieten van een gezonde en veilige zonbeleving.

Hygiëne

Onze zonnebanken worden na elke sessie zo goed mogelijk gereinigd, zodat je altijd kunt genieten van een schone en frisse zonnebank. Daarnaast zijn wij getraind om de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen te hanteren, zodat je je altijd op je gemak voelt tijdens je bezoek aan onze zonnebank studio.

Over ons

Onze studio zit op een mooie rustige locatie gevestigd, boven de kapsalon The Hair Salon No.14. Altijd plek om te parkeren en zonder parkeerkosten. Onze studio is voorzien van de nieuwste apparatuur en is zo ingericht dat je je direct thuis zult voelen. Bij The Sun Salon in Maurik ben je verzekerd van een ontspannen en comfortabele zonbeleving.

Of je nu een gezond kleurtje wilt krijgen voor een gelegenheid of gewoon lekker wilt ontspannen, bij ons ben je dan aan het juiste adres. Kom gezellig langs!

Benieuwd naar onze tarieven en openingstijden? Kijk dan op onze website. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij The Sun Salon in Maurik!

Zonnebank sessie 10-15 minuten€ 15,00
Zonnebank sessie 20 minuten€ 17,50